Een deskundige tuinaanleg van A tot Z
Met oog voor uw tuin én voor uw budget

Bent u op zoek naar een professionele tuinaannemer in Vlaams-Brabant? Wilt u uw gazon laten heraanleggen? Nieuwe plantenperken integreren of uw tuinpaden laten vernieuwen? Aarzel dan niet en neem contact op met Tuinen Jeroen Cogen voor uw tuinaanleg in Moerbeke-Waas.

Tuinaanleg van A tot Z

Voor een complete tuinaanleg van A tot Z kan u terecht bij Tuinen Jeroen Cogen in Moerbeke-Waas. Deze tuinaannemer is van alle markten thuis en heeft een uitgebreide expertise om uw droomtuin te creëren. Zo kan u beroep doen op deze expert voor het aanplanten van bomen, struiken, hagen en bloemen tot het zaaien van uw nieuwe gazon. Verder staat hij ook in voor de heraanleg van uw terrassen, opritten en tuinpaden. Wilt u deze klinkerwerken laten uitvoeren? Of wenst u zelfs nog een stapje verder te gaan door het plaatsen van een zwembad of zwemvijver? Graag informeert hij u vrijblijvend over alle budgetvriendelijke mogelijkheden.

Perfecte afwerking

Wanneer u de samenwerking met deze vakman aangaat, kiest u voor een deskundige uitvoering van de werken en een zorgvuldige afwerking met oog voor detail. Bespreek uw wensen en verwachtingen en ga voor het eindresultaat waar u van droomt. Er wordt steeds gewerkt met kwaliteitsvolle materialen en met behulp van de medewerking van onderaannemers indien de klussen te groot zijn of een uitzonderlijke expertise vereist is. Zo bent u als klant steeds verzekerd van de beste service. Hebt u zelf nog geen idee over de stijl en de aankleding van uw tuin? Ook dan kan u terecht bij Tuinen Jeroen Cogen. Via vakbladen en verscheidene bedrijven voor buitenshuis blijft hij continu op de hoogte van de nieuwste trends.

Wilt u meer informatie over uw tuinaanleg of uw tuinonderhoud? Aarzel niet en neem contact op via telefoon, mail of het contactformulier op de contactpagina.

Pereboomsteenweg 17 9180 Moerbeke-Waas - - 03 500 12 7203 500 12 72 - BTW BE 0825.148.019